06 1460 2844 info@schilderwerkenbakker.nl Werkzaam in heel Nederland!

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een sterke, duurzame en vooral mooie behangsoort. Het versterkt en beschermt ook meteen uw muur tegen stoten en krassen. Glasweefselbehang kan zelfs gebruikt worden voor vochtige en natte ruimtes, zoals de badkamer en keuken. Wilt u hulp bij het aanbrengen van glasvezelbehang? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang bestaat uit samengeperste fijne glasvezels, terwijl normaal behang wordt gemaakt van papier. Het weefsel kan een mooie structuur hebben, denk bijvoorbeeld aan visgraat- of een ruitstructuur. Alternatieven als glasvliesbehang hebben dit niet. Als u kiest voor glasweefselbehang is het goed om te beseffen dat dit behang niet in een motiefje of kleurtje verkrijgbaar is. De kleur wordt pas met verf aangebracht als het behang droog op de muur zit.

Voordelen van glasvezelbehang

Glasvezelbehang heeft meerdere voordelen. Het is onder meer stootvast, omdat het gemaakt is van glasvezel. Dat is een sterke en duurzame draad, die goed bestand is tegen stoten en krassen. Het behang is bovendien naadloos en goed reinigbaar. Daardoor heeft het een lange levensduur en een mooie, luxe uitstraling.

Glasweefselbehang heeft ook een hoge weerstand tegen UV-straling. Dit maakt het behang goed geschikt voor ruimtes waar veel daglicht komt, zoals de woonkamer of slaapkamer. Het is bovendien makkelijk te verwerken, omdat het dus niet vervormd als het nat wordt.

  • Stootvast
  • Naadloos
  • Reinigbaar
  • Makkelijk te verwerken
  • Lange levensduur

Is glasvezelbehang altijd mogelijk?

Glasvezelbehang is geschikt voor elke ruimte, maar niet voor iedere muur. Die moet namelijk wel egaal en vlak zijn. Anders blijft het behang niet goed zitten of gaat het scheuren. Glasweefselbehang is tegelijkertijd ook een prima ondergrond voor stucwerk. Het versterkt de muur en voorkomt zetscheuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor glasvezelbehang? Bakker Spuit- & Schilderwerken voert elke klus snel en vakkundig voor u uit. We maken graag een vrijblijvende all-in offerte voor u, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Liever even bellen of mailen? Neem gerust contact op!

× Wij staan klaar om te chatten