06 1460 2844 info@schilderwerkenbakker.nl Werkzaam in heel Nederland!

Keuken spuiten

Keuken laten spuiten? Een perfecte oplossing!

Is uw keuken toe aan een update, maar is hij nog te goed om helemaal te vervangen? Dan kan het laten spuiten van uw keuken een goede oplossing zijn. Door uw keuken te laten spuiten, ziet hij er weer uit als nieuw, maar bespaart u duizenden euro’s. Een perfecte oplossing dus!

Wanneer is het spuiten van een keuken een goede oplossing?

Er zijn veel situaties waarbij het laten spuiten van de keuken een goede optie is. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe woning hebt gekocht of gehuurd waarbij de keuken toch niet helemaal uw smaak is. Maar ook wanneer u bent uitgekeken op uw eigen keuken en deze kwalitatief nog te goed is om te vervangen. Het laten spuiten van de keuken is dan een goed en duurzaam alternatief. Hij kan immers weer jaren mee.

Keukens met plakfolie: onze specialiteit

Veel keukens zijn uitgerust met plakfolie. Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de folie op uw keukenkastjes loslaat. Dat geeft al gauw een vervallen uitstraling aan de keuken. Wij kunnen de folie volledig voor u verwijderen en de keuken in kleur naar wens spuiten. Wij hebben hier een zeer geschikte methode voor, zodat hij er weer uitziet als nieuw en er geen beschadigingen achterblijven.

Keuken spuiten: de voordelen

  • Geef uw bestaande keuken een compleet nieuwe uitstraling.
  • Bespaar duizenden euro’s t.o.v. een nieuwe keuken.
  • Duurzaam alternatief voor het compleet vervangen van een keuken.

De voordelen van uw keuken laten spuiten in plaats van schilderen met een kwast of roller

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan wanneer u de kleur van uw keuken zat bent. We komen regelmatig gevallen tegen waarbij dit toch niet helemaal naar wens is uitgepakt. Wij kiezen de juiste behandeling en verfsoort voor het te verven materiaal. Zo weet u zeker dat de verf goed pakt en zich hecht aan het materiaal. Dit zorgt voor een ijzersterk resultaat. Het spuiten van de verf zorgt voor een super strak en egaal resultaat.

Is het spuiten van een keuken altijd mogelijk?

Het spuiten van de keuken is eigenlijk altijd mogelijk. Op basis van het materiaal van de keuken kiezen we de juiste behandeling en verfsoort. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen als het gaat om afwerking en kleur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van keuken spuiten?

Bakker Spuit- & Schilderwerken staat voor u klaar voor alle spuit- en schilderklussen in en om het huis en bedrijf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het spuiten van uw keuken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  • Heldere all-in offerte;
  • Duidelijke afspraken;
  • U weet precies wat u kunt verwachten.
× Wij staan klaar om te chatten