06 1460 2844 info@schilderwerkenbakker.nl Werkzaam in heel Nederland!

Latex spuiten

Latex spuiten: alle voordelen op een rij

Het laten spuiten van latex is de manier om snel strakke en gladde muren te krijgen. Met latex heeft u altijd een strak resultaat, omdat er geen structuur van de roller of kwast in de muren achterblijft. Wilt u egale muren met altijd snel en vakkundig resultaat? Kies dan voor latex spuiten!

De voordelen van latex spuiten:

  • Gaat¬† dan traditioneel sauzen met roller of kwast;
  • Egaal resultaat zonder structuur van roller of kwast;
  • U bespaart een hoop tijd;
  • Latex spuiten gaat heel snel, voor u het weet is de klus geklaard;
  • Na afloop ruimen we alle afval op en nemen we dit mee.

Voordelen van latex spuiten in plaats van schilderen met een kwast of roller

Doordat de wanden en/of het plafond met latex wordt gespoten, heeft u altijd een snel en egaal resultaat. Spuiten gaat ontzettend snel en u heeft geen structuur van de kwast of de roller in uw wanden of plafond. Hierdoor garanderen wij een super strak resultaat.

Is latex spuiten altijd mogelijk?

Latex spuiten is altijd mogelijk. Of het nu een woning, kantoorpand, winkel, bestaande bouw of nieuwbouw is, wij regelen het voor u! Belangrijk is wel dat de wanden spuitklaar zijn. In de regel zijn er drie soorten wanden: spuitklaar, sausklaar en behangklaar. Er is sprake van een spuitklare muur wanneer de wanden volledig egaal en strak zijn. In principe is een wand dus spuitklaar wanneer deze glad is gestuct. Wanneer de wanden spuitklaar zijn, kan latex spuiten direct.

Ook sausklare muren zijn vaak geschikt voor latex spuiten. Het enige verschil is dat bij spuitklare muren direct rekening is gehouden met het laten spuiten van latex. De wand wordt dan vaak na het stucen nog met een natte spons ingewreven, waardoor de wand nog dichter en egaler is. Bij een sausklare muur wordt dit niet gedaan. Vaak is dit geen probleem en kan hier alsnog latex over worden gespoten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor latex spuiten?

Bakker Spuit- & Schilderwerken vult iedere schilderklus snel en vakkundig voor u uit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor latex spuiten in uw woning of zaak? We maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

  • Heldere all-in offerte;
  • Duidelijke afspraken;
  • U weet precies wat u kunt verwachten.
× Wij staan klaar om te chatten