06 1460 2844 info@schilderwerkenbakker.nl Werkzaam in heel Nederland!

Renovliesbehang

Renovliesbehang

Met renovliesbehang zien uw oude muren er in no-time weer uit als nieuw. Het is de ideale vervanger van oud stucwerk. Maar ook voor nieuwbouwhuizen is dit type behang een uitstekende keuze. Deze woningen zijn in het begin vrij vochtig, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan. Renovlies verbergt scheuren en absorbeert vocht. Wilt u hulp bij het aanbrengen van renovliesbehang? Neem contact op met ons voor een vrijblijvende all-in offerte.

Wat is renovliesbehang?

Renovlies wordt gemaakt van papier met vezels. Daardoor is dit type behang sterker dan het reguliere papierbehang. Het is kras- en stootvast, makkelijk aan te brengen en krimpt niet. Het behang heeft ook nog eens een brandvertragende werking. Met renovliesbehang is het mogelijk om zonder te stucen hele strakke muren te creëren.

Voordelen van renovliesbehang

Renovliesbehang is momenteel erg populair door de vele voordelen. Het heeft de uitstraling van een gestucte muur, maar er is geen risico op scheuren. Daarnaast is het goedkoper dan normaal behang en sneller aan te brengen. Ook is het een stuk sterker door de hoge kwaliteit van het materiaal en is het naadloos af te werken.

  • Kras- en stootvast
  • Goedkoop alternatief
  • Brandvertragende werking
  • Oogt net zo strak als gestucte muur

Soorten renovliesbehang

Renovliesbehang is verkrijgbaar in meerdere diktes. Welke variant voor u het beste is, hangt af van de ondergrond. Een dunnere variant is goed te gebruiken op een gladde, gepleisterde muur met nauwelijks scheuren. Is de ondergrond erg gestructureerd? Dan is een dikker renovlies een betere keuze.

Niet alleen kunt u kiezen uit meerdere diktes. Ook zijn er soorten die voorgeschilderd, energiebesparend en geluidsabsorberend zijn. Voor mensen die erg gevoelig zijn, is er anti-allergisch renovliesbehang.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor renovliesbehang? Bakker Spuit- & Schilderwerken voert elke klus vakkundig en snel voor u uit. We maken graag een vrijblijvende all-in offerte voor u. Op die manier weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

× Wij staan klaar om te chatten