06 1460 2844 info@schilderwerkenbakker.nl Werkzaam in heel Nederland!

Straal- en spuitwerk

Straal- en spuitwerk

Stralen en spuiten zijn ideale manieren om grote, ingewikkelde of moeilijk te bereiken oppervlakken snel en vakkundig te behandelen. Wij hebben daar het materiaal, de ruimte en de mensen voor. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Glasparelstralen

Glasparelstralen is een techniek die wordt gebruikt om materiaal steviger en gladder te maken. Zo is het beter bestand tegen bijvoorbeeld corrosie. Glasstralen gebeurt bij ons alleen ‘in shop’, wat wil zeggen dat we dat we dat niet op locatie uitvoeren (uiteraard uitzonderingen daargelaten). Wij maken daarvoor gebruik van onze luxe straalcabine. Wilt u alleen een velg laten stralen of een complete autobrug? Wij doen het graag voor u.

Zandstralen

Zandstralen is een ideale manier om een oppervlak te schuren. We zeggen dan wel zandstralen, maar wist u dat we allang geen zand meer gebruiken? Tegenwoordig stralen we met grit, dat is beter voor de gezondheid.

De voordelen van zandstralen:

  • Grit komt in de kleinste kiertjes en hoekjes;
  • Geschikt voor houten meubels tot aanhangers;
  • Zelfs geschikt voor zwembaden of betonnen objecten;
  • Zandstralen (of gritstralen) kan in onze straalcabine of bij u op locatie.

Industrieel spuitwerk, oftewel industriële coating

Wilt u grote voorwerpen voorzien van een coating, dan kiest u het best voor een industriële coating. Wij denken graag met u mee en kunnen u precies de voor- en nadelen van de diverse soorten coatings vertellen. Industrieel spuitwerk kunnen wij zowel op locatie doen, als in onze spuitcabine.

Stralers of natlakspuiters inhuren?

Goed idee! Want onze stralers zijn niet alleen zeer ervaren, ze zijn ook VCA-gecertificeerd. VCA staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Huurt u onze mensen in, dan weet u zeker dat u daarmee automatisch aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoet. U hoeft daar zelf geen actie in te ondernemen, dat hebben wij al voor u gedaan.

Voor onze natlakspuiters geldt hetzelfde. Naast een VCA- certificering hebben ze een ruime kennis en ervaring op het gebied van het spuiten van natlak. Of dat nu airless, airmix (hier wordt ook perslucht bij gebruikt) of elektrostatisch is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  • Heldere all-in offerte;
  • Duidelijke afspraken;
  • U weet precies wat u kunt verwachten.
× Wij staan klaar om te chatten