06 1460 2844 info@schilderwerkenbakker.nl Werkzaam in heel Nederland!

Verf spuiten

Verf spuiten: een goed en snel alternatief voor sausen

Wanneer u uw woning of zaak wilt laten schilderen door een schilderbedrijf, denkt u al snel aan traditioneel schilderwerk met een roller en een kwast. Maar wist u dat u verf ook kunt laten spuiten? Dit gaat vaak sneller en levert een super strak resultaat op!

De voordelen van verf spuiten:

  • Super snel grote oppervlaktes verven;
  • Geen structuur van kwast of roller;
  • Egaler en strakker resultaat;
  • U bespaart tijd, u hoeft niet zelf aan de gang met een kwast of roller.

Wij maken gebruik van een eigen, luxe spuitcabine

Mochten wij onderdelen niet op locatie kunnen spuiten, dan verzorgen wij het spuitwerk in onze spuitcabine. Hierdoor heeft u gegarandeerd een strak resultaat. Zowel grote en kleine onderdelen kunnen in onze cabine worden gespoten.

Wat is het verschil tussen sausen of verf spuiten?

Sausen en verf spuiten bereikt in principe hetzelfde doel: uw muren weer netjes in een kleur naar keuze. Alleen de weg er naartoe is iets anders en er blijven geen afdrukken van de kwast of roller achter. Bij sausen wordt alles met de hand gedaan. Door middel van een roller en een kwast wordt de muur geschilderd. Door dit handwerk neemt het relatief veel tijd in beslag. Verf spuiten gaat een stuk sneller. Er kan in korte tijd een groot oppervlakte in een kleur worden gespoten. Het gaat snel en levert een super strak resultaat op.

Verf spuiten gaat vaak een stuk sneller

Er gaat veel tijd zitten in het met de hand verven van muren en plafonds. Zeker als het om een hele grote of hoge ruimte gaat. Verf spuiten is in deze situaties een stuk sneller, waardoor de schilder minder tijd kwijt is aan een klus. Een nieuwbouwwoning kan met een verfspuit vaak al binnen één of twee dagen volledig worden geschilderd.

Is het spuiten van verf altijd mogelijk?

Voor een mooi resultaat is het van belang dat de muren spuit- of sausklaar zijn. De structuur van de muur komt door het spuitwerk heen, waardoor oneffenheden zichtbaar blijven. Wanneer de wand strak gestuct is, is het spuiten van verf zeker een mogelijkheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden van verf spuiten?

Bakker Spuit- en Schilderwerken kan uw woning of zaak snel, vakkundig en strak verf spuiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van verf spuiten voor uw woning of zaak? We adviseren u hier graag over. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  • Heldere all-in offerte;
  • Duidelijke afspraken;
  • U weet precies wat u kunt verwachten.
× Wij staan klaar om te chatten