06 1460 2844 info@schilderwerkenbakker.nl Werkzaam in heel Nederland!

Over ons

Over Bakker spuit- en schilderwerken

Met ruim 17 jaar ervaring is Bakker spuit- & schilderwerken een bekende speler in de schilders- & verfspuitwereld. Wij voeren ons werk uit met passie! Wij hanteren een totaal ontzorgingsconcept voor ons interieurspuitwerk. Dit betekent dat wij onze klanten volledig ontzorgen en van alle gemakken voorzien. Zowel voor dunpleisterwerk (licht stucwerk), renovlies/glasweefsel behangen en verf spuiten staan wij voor u klaar. Mochten er andere werkzaamheden nodig zijn naast spuitwerk, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij kunnen hier direct mee helpen om zo bij de juiste vakmensen te komen.

Heldere afspraken en een snelle service

Service is belangrijk voor ons en geen opdracht is voor ons te gek. Door professioneel schilder- of spuitwerk te combineren met vlotte communicatie en heldere afspraken, weten wij zeker dat we ook uw klus kunnen klaren. En bij ons geldt: “ook met spoed, komt alles goed!” Wij kunnen uw klus snel aannemen en afronden. Kleine klussen of grootschalige projecten, alles is mogelijk bij Bakker spuit- en schilderwerken!

Spuitwerk is onze specialiteit

Schilderen is al jaren onze passie, maar vooral spuitwerk is onze specialiteit. Het spuiten van verf (of latex) heeft namelijk zo zijn voordelen. Het resulteert vaak in een gladde en strakke muren of plafonds, omdat er geen afdruk van de roller achterblijft. En het kan bijna op elke ondergrond gebruikt worden. Wanden, plafonds en gevels spuiten wij al jaren super strak met latex en we zetten de meest uit één lopende voorwerpen in de aflak. Neem hiervoor gerust eens een kijkje bij onze projecten.

Eigen luxe spuitcabine

Kan het spuitwerk niet op locatie? Geen probleem! Wij verzorgen het spuitwerk in onze spuitcabine. Hierdoor heeft u gegarandeerd een strak resultaat. Zowel grote en kleine onderdelen kunnen in onze cabine worden gespoten.

× Wij staan klaar om te chatten